Wednesday, August 02, 2006

rape juice

Kerpenin valot jaivat verokarhujen taakse, kun he siirtyivat saksan turvallisille moottoriteille ajamaan kohti Mannheimia. Mannheim paljastui taas yllatykseksi kaikille, silla oletetun kylan paikalla olikin 300 000:n asukkaan suurkaupunki - perseesta!! Kaupungissa ei ollut mitaan nahtavaa, silla se oli taynna franchising-yrityksia ja kisaturisteja. Tasta johtujen verokarhut eksyivat viereiseen pikkukaupunkiin, jonka nimi jai hamaran peittoon, mutta oli ainakin lahella nimea "HEIDENBERG". Oli nimi mika tahansa, paikka oli upea. Hieno linna keskella vanhaa kaupunkia mukavasti korkealla rinteella, josta avautui upea kaupunkinakyma.

Mannheimin iltainen kaupunkikierros kruunasi Mannheimin visiitin, ja sunnuntain aamuna siirryttiin jalleen autoon suuntana Hockenheim. Petri halusi ehdottomasti olla ajoissa kisapaikalla, joten lahto tehtiin varmuuden vuoksi tarpeeksi ajoissa - 6h ennen kisaa.. perkele.



"Kisapaiva oli ehdottomasti Penan huipennuskohta tahan asti. Tunnelma oli taivaissa, ainakin penan fiilarit olivat jarisyttavat. Juhakin lampeni mukavasti kisafiilikseen ja Vitali toimi tarjoilijana / valokuvaajana. Kaksoisvoittohan sielta ferrareille napsahti ja tietenkin Schumin johdolla. Kansa sekos ja Pena myos. Niin hieno kokemus oli, etta se on ens vuonna uusiks."

- Pena


"'Heidenbergin'-linna oli kylla mannheimin kohokohta, maisemat oli aivan mahtavat, mutta kaikkihan siitakaan maisemasta ei paassyt nauttimaan kovan kunnon takia. Mina ja petehan jaksettiin kiiveta nakoalatasanteelle..
Kisa tuntu aluksi pitkastyttavalta, voihan se johtua siita, etta aluksi oli jotain mini-cooper finaali, porsche cuppi ja GP2:n."

- Juha


"Mannheim ei tarjonnut mitaan muuta kuin kehnoja shisha-baareja ja kallista juotavaa. Mita tulee itse kisaan, niin taytyy myontaa, etta oli kylla niin perseesta kuin vain olla ja voi. Helvetisti jengia, hirvea melu, kaikki saatanan kallista eika edes kunnon istumapaikkoja, Ja siita ilosta piti viela maksaa! Ei jeesus! Mutta Petri naytti nauttivan, joten olkoon. Kokemushan sekin."

-Vitali


Hockenheimin jalkeen matkaa jatkettiin kohti Ranskaa, Metzia. Ensimmainen kosketus serpentiiniteihin oli mukava, silla pienen patkan vedettiin kunnon rotkoteita pitkin, eika aina uskaltanut katsoa edes ikkunasta alas. Jossain rajakaupungissa pysahdyttiin sitten syomaan, ja tarjoilija rikkinaisella englannin kielen taidolla luetteli mehuvaihtoehtoja Vitalille. Vitali otti riskin ja suostui maistamaan tarjoilijan tarjoamaa "Rape Juicea". Poytaan ilmestyi rypalemehu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home