Monday, August 21, 2006

epilogi


Jes reissu takana! Mahtavaa oli, mutta toi oli viimeinen kerta kun autolla lähen 8000km reissulle. Nyt on niska ja selkä aivan kipeinä ja tää ripulikaan ei hellitä niin millään! mä rupeen jo kuivumaan, joten ei muuta ku lääkäriin! Parasta matkassa oli uusien paikkojen ja maisemien tarkastelu ja tietenki ne aurinkorannat! Ei tota eurooppaa vielä ole nähty joten ei etelän reissuja vielä lopeteta! Välillä se autoilu ja kaverit rupes rasittamaan mut kyllähän me siitä hyvin selvittiin.
Koska lähetään uudestaa? (Eli siis etelään - Lentokoneella!)

- Juha




Jotenkin todella tyhjä olo tällä hetkellä. Paljon tuli nähtyä, vaikka olisi voinut nähdä vieläkin enemmän. Monet paikat jättivät jokseenkin värittömän muistikuvan itsestään, kun taas osa paikoista herätti ennenkokematonta mielihyvää. Ongelmitta kuitenkin selvittiin, ja kyllä tuli äitiäkin ikävä paikka paikoin... Tallinasta lähtien! Seura oli paras mahdollinen, joskin poikien jatkuvasti toistunut lause "Sun pitäis kiittää meitä, et otettiin sut mukaan!" alkoi jossain kohtaa hiertää.

Marseillen vuorikiipeilyt, Bernin vuoristonäkymät ja Puolan keskitysleirit jäivät saavuttamatta, mutta kesä tulee aina talven jälkeen. Ja tällä kertaa talvi tarjoaa mukavasti uutta - b-miehen rankkaa arkea!

- Vitali




Kaiken kaikkiaan reissu onnistui todella hyvin. Mitään isompaa ongelmaa auton tai minkaan muunkaan suhteen ei tullut, joten tyytyväinen voi olla. Toisaalta yks mikä on täysin varmaa, tällaiselle reissulle ei Penan tarvii toiseen kertaan lähtee. Tää on nii nähty. Pena kuittaa ja kiittää!

- Pena


Tässä vaiheessa on aika kiittää kaikkia tämän blogin lukijoita siitä, että jaksoitte lukea tätä puolitotista matkapäiväkirjaa. Nyt kaivataan teidän kommentteja.

Kumarramme siihen suuntaan.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

En tiedä keitä kirjoittajat on, mut sen sanon et hauskaa riitti tota lukiessa:D kadehdin reissaajia. Eksyin siis Artturin blogin kautta tänne...:)

4:41 AM  

Post a Comment

<< Home